image/svg+xml
image/svg+xml

İŞLETME KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Bartın Üniversitesi İşletme Kulübü; üniversitenin “eğitim” ve “paydaşlarla işbirliği” misyonunu dikkate alarak; Bartın’da Geriş İlkokuldaki tüm öğrencilerin trafik eğitimi almasına öncü oldu. İşletme Kulübü; Bartın’da ilkokul düzeyinde henüz trafik eğitimi almamış olan bir okulu belirleyerek başlattığı süreçte, seçilen İlkokul ile görüşmeler yaptı ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyonu sağladı.

 

14 Mart 2019 Perşembe günü saat 9.30-13.30 arasında projenin ilk bölümü Geriş İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Çocuklar yaş gruplarına göre sunum salonuna alındı. Açılış konuşması Geriş İlkokulu Müdürü Sayın Yusuf Ünal tarafından yapıldı. Sayın Ünal konuşmasında etkinliğin çocukların bilinçlenmesinde büyük önem taşıdığını ve kurumlar arası işbirliğinin verdiği memnuniyeti vurgulayarak Bartın Üniversitesi İşletme Kulübü’ne ve Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

 

Bartın Üniversitesi İşletme Kulübü Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir bu etkinlikteki yola çıkış noktasını ve amaçlarını açıkladığı konuşmasında üniversite öğrencilerinin ilkokul öğrencilerine örnek olmalarının önemine değindi. Ayrıca, küçük yaşlardan itibaren çocuklara meslek hayali kurmaları için meslek mensuplarıyla tanışmalarının önemli olduğuna inandıklarını ifade etti.

 

Etkinlikte ilkokul öğrencilerine trafik polisleri tarafından temel trafik bilgileri anlatıldı, ilgili çizgi filmler izletildi ve ilgili hediyeler dağıtıldı. Sonrasında, İşletme Kulübü öğrencileri ilkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret ettiler, birlikte resimler yapıldı ve oyunlar oynandı.

 

Bu eğitici ve eğlenceli günün ardından; projenin ikinci bölümüne geçilecek. İlkokul öğrencileri resim derslerinde o günün anısına “Günün Mutluluğu-Üniversiteli Olmak-Meslek Sahibi Olmak” başlıklı konuyu çizecekler ve Ağdacı Kampüsü’müze misafir olacaklar. Yaptıkları resimler kampüsümüzde sergilenecek.

  • Kurumsal Akreditasyon

  • Kariyer Danışmanlığı Semineri

  • Bölümümüz Akredite Edilmiştir

  • 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR'24)

  • Bölüm Akademik Kurul Toplantısı

  • Bölümümüz Öğrencilerine Çift Anadal ve Yandal Programları Hakkında Bilgilendirme Etkinliği Düzenlenmiştir

  • Akreditasyon ve Genel Bilgilendirme Etkinliği

  • Dijital Muhasebe Uygulamaları

  • 2022 Yılı Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Bölümümüz Tarafından Sosyal İnovasyon ve Sosyal Girişimcilik Konulu Seminer Gerçekleştirildi