image/svg+xml

Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi “Etkili İletişim ve Hastane Örnekleriyle İş Yaşamında İletişim” konulu eğitim verilmiştir.

İşletme Bölümü olarak bireylerin iş hayatında etkili iletişim becerilerine sahip olmalarının çok önemsenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda, akademik kadromuz Bartın’daki diğer kurumlara iletişim alanında eğitimler vermeye devam ediyor.
Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Aslı ÇİLLİOĞLU KARADEMİR tarafından Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde hekimler dahil olmak üzere tüm çalışanlarına “Etkili İletişim ve Hastane Örnekleriyle İş Yaşamında İletişim” konulu eğitim verilmiştir.
Eğitimde “Görsel Hafıza”, “İletişimde Beden Dilinin, Kelimelerin ve Sesin Etki Gücü”, “İletişim İşaretlerini Fark Etme ve Kullanma Becerisinin Geliştirilmesi” ile “Kültür ve İletişim İlişkisini Anlama” konuları örneklerle açıklanmıştır. İş yerlerinde şiddete varan olumsuzluklar karşısında, aslında her bir çalışanın etkili iletişim yöntemleri yoluyla yapabilecekleri üzerinde durulmuştur.
  • 11. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi (ICAFR'24)

• Bölüm Akademik Kurul Toplantısı

• Bölümümüz Öğrencilerine Çift Anadal ve Yandal Programları Hakkında Bilgilendirme Etkinliği Düzenlenmiştir

• Akreditasyon ve Genel Bilgilendirme Etkinliği