Bartın İl Özel İdare, İşletme Kulübü öğrencilerimizi misafir etti.

Geçtiğimiz dönemlerde, İşletme Bölümü Öğretim Üyelerimizin çok sayıda eğitim verdiği üniversite paydaşımız Bartın İl Özel İdare, İşletme Kulübü öğrencilerimizi misafir etti. 4 Kasım 2019 Pazartesi günü İşletme Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir ve öğrencilerimiz İl Özel İdare'yi ziyaret ettiler ve buradaki İl Genel Meclisi Toplantısına dinleyici olarak katılım sağladılar. Öğrenciler "Kamu kurumunda Çalışmak, Toplantı Yönetimi ve Proje- Bütçe Planlaması” konusunda uygulamayı görme imkanı buldular. Toplantı gündemi, iş yeri adabı (giyim, konuşma sırası, hitap şekli) , projelerin planlanması konularında gözlem yapma şansı buldular. Çeşitli yönetim kademelerinden çalışanlarla; kamu kurumunda çalışanlardan beklenen nitelikler ve iş tecrübeleri konularında görüşme yaptılar.

• Bölümümüz Öğr. Elemanı Dr. Ahmet Zelka Tarafından Üniversitemiz Personeline Finansal Okuryazarlık Eğitimi Verildi

• Dönem Mezunlarımız ve Bölümümüz Öğretim Elemanları Veda Yemeğinde Bir Araya Geldiler

• Fakültemiz Öğrencilerine TÜBİTAK 2209 Projeleri Kapsamında Teşekkür Belgesi Verildi