Bölümümüz Tarafından Sosyal İnovasyon ve Sosyal Girişimcilik Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Bölümümüz tarafından Sosyal İnovasyon ve Sosyal Girişimcilik konulu söyleşi gerçekleştirildi. Doç. Dr. Aybegüm Güngördü Belbağ'ın moderatörlüğünü yaptığı seminere Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İşletme Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Cihat Erbil konuk oldu. Sosyal girişimcilik ve sosyal inovasyon kavramlarının çeşitli yönlerinin ele alındığı seminer; soru cevap etkinliği ve katılımcı Cihat Erbil'e teşekkür belgesi sunulmasıyla sona erdi.

• Kurumsal Akreditasyon