Bölümümüz öğretim elemanı Öğr. Gör. Gökhan DEMİRARSLAN Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Bilişim Suçları Konulu Seminer Vermiştir.

Bölümümüz öğretim elemanı Öğr. Gör. Gökhan DEMİRARSLAN tarafından Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline "kişilere ve topluma karşı işlenen bilişim suçları ve Türk Ceza Kanunu'ndaki yeri" konulu seminer verilmiştir.

• Bölümümüz Öğr. Elemanı Dr. Ahmet Zelka Tarafından Üniversitemiz Personeline Finansal Okuryazarlık Eğitimi Verildi